Šaljem veliki pozdrav po prvi put u ovoj godini i radujem se što se naše druženje nastavlja. Iako mi se odmor odavno završio, a ova godina počela vrlo turbulentno, srećna sam što sam u ovom "lenjom i depresivnom mesecu", kako ga mnogi nazivaju, napisala jedan blog post koji mi dugo stoji u Draft-u. Jednostavno, neke stvari treba da se dese onda kada im je vreme. Dugo mi je trebalo da to ukapiram, jer umem da budem nestrpljiva, ali eto, čovek se uči dok je živ.

S toga, na početku se družimo sa mojim tekstom, prvim u ovoj godini koji se nalazi baš OVDE.


Šta se desi kada se sretnu dva blogera među knjigama?

Imala sam to zadovoljstvo da ovog meseca upoznam jednog od blogera čijem se radu divim. Reč je o sjajnom BLOGDANU. Oduševljava me njegov britki način pisanja, jasnost u izražavanju i doslednost od koje ne odstupa. Pored tekstova, fasciniraju me fotografije koje prate njegove postove. Krajem prošle godine objavio je i zbirku svojih dosadašnjih blogova, a sve to možete pronaći OVDE.


I za kraj...

Ukoliko volite i imate prilike da radite van kacelarije u nekom obližnjem kafiću, trebalo bi da znate kako da se zaštitite dok koristite besplatni javni Wi-Fi. Šta sam o tome pisala u jednom od svojih postova naćićete OVDE

Ako ste propustili prethodno Newsletter druženje, evo načina da to nadoknadite klikom na ovaj LINK

Do novog druženja.

Sve najbolje,
Marija Trifunović
Dobra vila vašeg biznisa